Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Συνηθισμένα λάθη περιποίησης


Ο σωστός τρόπος χρήσης του makeup και της διόρθωσης των φρυδιών

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν το παρακάνετε με τη περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας; Παρακάτω θα δείτε διάφορους τρόπους περιποίησης που γίνονται λάθος.

Βγάζετε τα φρύδια σας όταν είστε πολύ κοντά στον καθρέφτη.

Λάθος: Είναι λογικό να κάθεστε πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζετε τα φρύδια σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε και την πιο μικρή τρίχα. Αυτό όμως που καταφέρνετε είναι να φτιάχνετε τις λεπτομέρειες, χωρίς να βλέπετε εάν τα φρύδια σας είναι συμμετρικά ή στο σωστό σχήμα. 

Ο σωστός τρόπος για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι να κάθεστε δίπλα σε ένα παράθυρο (για να φωτίζει το φως του ήλιου όλες τις λεπτομέρειες) με ένα μεγάλο καθρέπτη. 

Θα βγάζετε μερικές τρίχες κοντά στον καθρέπτη και μετά θα απομακρύνεστε για να δείτε εάν το σχήμα τους είναι συμμετρικό.

Απλώνετε το makeup πριν απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα.

Λάθος: Η λιπαρότητα που αφήνει στο δέρμα η ενυδατική κρέμα πριν προλάβει να απορροφηθεί, μειώνει την καλυπτική δράση του makeup, δημιουργώντας κοκκινίλες και κηλίδες στο δέρμα. 

Αφού απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα καλό θα είναι να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και μετά να βάλετε το makeup σας.

Πηγή: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου